Advertisement

Manavgat Yangın Son Dakika / Manavgat'da Makilik Alanda Çıkan Yangın Söndürüldü - Son ... / 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı.

Manavgat Yangın Son Dakika / Manavgat'da Makilik Alanda Çıkan Yangın Söndürüldü - Son ... / 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı.. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı.

Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Manavgat son dakika haber, манавгат. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. En son manavgat haberleri anında burada.

Son dakika gündem: Bakan Pakdemirli Manavgat yangın ...
Son dakika gündem: Bakan Pakdemirli Manavgat yangın ... from foto.haberler.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. 22 mart 2020 pazar 11:59 kaynak: Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler. Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen.

Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor.

Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Manavgat son dakika haber, манавгат. Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. 22 mart 2020 pazar 11:59 kaynak: Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla!

SON DAKİKA | Manavgat yangını 15 yıl öncesini hatırlattı ...
SON DAKİKA | Manavgat yangını 15 yıl öncesini hatırlattı ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen. En son manavgat haberleri anında burada. Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri.

Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni.

Yangında 4 kişi dumandan etkilendi. Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen. İki katlı ev küle döndü.

Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi.

Manavgat'ta hastanede çıkan yangın büyümeden söndürüldü ...
Manavgat'ta hastanede çıkan yangın büyümeden söndürüldü ... from foto.sondakika.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları: Açıklamada yangın nedeniyle birçok ev, iş afad'dan yapılan açıklamada 28 temmuz 2021 tarihinde öğle saatlerinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler. Yangında 4 kişi dumandan etkilendi. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim.

Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü.

Açıklamada yangın nedeniyle birçok ev, iş afad'dan yapılan açıklamada 28 temmuz 2021 tarihinde öğle saatlerinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları: Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews).

Posting Komentar

0 Komentar